Monday, June 1, 2015

Noutati de la Oriflame

Salutare fetelor!

*Romanian only

Azi doresc să vă surprind cu un nou tip de postare - o discuţie aşa ca între prietene, despre produse cosmetice, bineînţeles. Sunt sigură că s-a mai întȃmplat ca în pauzele de cafea, sau la o întȃlnire cu fetele să discutaţi despre produsul x sau y, sau v-aţi pus în temă cu ultimele noutăţi ale unui brand anume. Ei bine, eu vreau să vă povestesc despre noutăţile lunii Iunie de la Oriflame.



Recunosc, nu sunt o "impătimită" a cosmeticelor, deşi poate am mai multe decat se consideră a fi necesare (la capitolul oje, cu siguranţă!). Încerc să îmi iau doar ce am nevoie, şi îmi place să fiu atentă la ingrediente în ultima vreme, cel puţin la produsele destinate îngrijirii tenului. Mai jos vă prezint produsele care mă tenteaza pe mine dintre noutăţile de vară cu care s-a pregătit Oriflame.


Gel Colorat pentru sprȃncene Giordani Gold


Ce spun ei: Formule de o netezime desăvârșită și pigmenți de o mare intensitate, pentru definire sublimă a ochilor. Precizie în aplicare pentru un efect rafinat în doar câteva mișcări delicate.


Pȃnă acum am folosit pentru sprȃncene doar fard sau creion. Dintre cele două, prefer fardul deoarece arată mai natural şi se aplică mai uşor. Sunt însă foarte curioasă sa încerc şi gelul, poate va fi mai potrivit pentru perioada verii. Voi ce credeţi? Ce metodă preferaţi pentru a vă contura sprȃncenele?



Rimel 5 in 1 rezistent la apă The One Wonder Lash



Ce spun ei: Rimel 5-în-1 rezistent la apă. Alungire, curbare, volum, separare și îngrijire într-o formulă ce se menține impecabil pe gene, fără să curgă sau să se întindă.

Ce spun eu? Vă invit să citiţi review-ul pe care l-am făcut la Wonderlash Mascara varianta nerezistentă la apă. Sunt sigură că şi acesta nu mă va dezamăgi!



Gel anticelulitic Optimals Body
cu extract din frunză de lotus şi cofeină

Ce spun ei: Gel anticelulitic super eficient, prevăzut cu aplicator cu bilă pentru masaj, ce estompează vizibil celulita, netezind pielea cu aspect de “coajă de portocală”. Îmbogățit cu complexul CelluSmooth, combate celulita și netezește instantaneu pielea. Pentru toate tipurile de piele.

Haha! Vine vara! Plajă, rochiţe, pantaloni scurţi, cu alte cuvine picioare dezvelite! Trebuie să ne pregatim pielea să arate cȃt mai bine, nu? După un sezon rece, mai sedentar şi fără prea multă grijă faţă de aspectul pielii, e esenţial să ne gandim la acest lucru; pentru a ne putea bucura mai apoi de o piele fermă. Nu mă aştept ca acest produs să facă minuni. Dar combinat cu o alimentaţie echilibrată, sport şi masaj sunt sigură că rezultatele vor fi mai vizibile, decat dacă am folosi doar acest gel şi apoi ne-am pune comfortabil la serialul preferat cu o porţie de McDonalds în faţă :)) Trebuie să ne simţim bine în pielea noastră!



Loţiune pentru mȃini şi corp Solar

Ce spun ei: Simţi vibraţia plăcută a verii ori de câte ori foloseşti loţiunea de corp SOLAR cu aromă fabuloasă, infuzate cu extracte din hibiscus şi floarea pasiunii - cu beneficii de îngrijire şi reconfortare a pielii.

Ei bine, eu sunt mare fan loţiuni de corp cu arome cȃt mai luxuriante şi sofisticate. Si fiind o nouă colecţie, "care ne va cuceri simţurile", sunt tentată să văd despre ce e vorba.
 



Geantă Solar

Ce spun ei: Geanta plic din imitaţie de piele, într-o combinaţie senzaţională de nuanţe fuschia şi portocaliu, este una dintre piesele de rezistenţă ale acestei veri. Îndepărtează cureaua detaşabilă de umăr şi geanta se va transforma într-un plic elegant. Dimensiune ideală, ce îţi permite să iei cu tine toate lucrurile importante.


Nu pot decȃt să fiu de acord! Îmi plac nuanţele la nebunie şi deja îmi imaginez o mulţime de ţinute chic, de vară, în care această geantă sa fie piesa de rezistenţă. 





Fete dragi, m-aş bucura să-mi spuneţi într-un comentariu mai jos, cum vi s-a părut acest articol?
L-aţi găsit util? Voi ce aţi încerca din produsele prezentate?

Să aveţi o zi frumoasă!
Cu drag, R.




2 comments:

  1. Ma tenteaza gelul pentru sprancene. Momentan, folosesc kit-ul de la ei si sunt foarte multumita de el. Geanta este superba! ♥ De la combinatia de culori, care mi se pare dementiala si pana la design. Nu am incercat niciun produs din cele selectate de tine, dar gelul de sprancene l-am adaugat pe wishlist. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca ti-a placut ceva :) ti-as mai recomanda si rimelul, e foarte bun.
      Geanta poate fi purtata si ca plic, fiind astfel de doua ori mai versatila ^^

      Delete

Thank you for your comment and support! Just know, you've put a smile on my face ^_^
If you have any questions, suggestions or even some constructive criticism I would be happy to hear you out, here, or more privately through the contact section.
Have a lovely day!