Wednesday, December 12, 2012

Rivers of lying purple

Hello again!

Aş posta zilnic dacă s-ar putea, dar nu am aşa mult material, promit să găsesc o soluție (am deja ceva în minte, stay tunned!) pînă atunci însă vă las cu câte o manichiura dinaintea începerii acestui blog.
E cea mai decentă experienţă cu tehnica watermarble, am mai avut încercări dar nu sunt chiar spectaculoase. S-ar putea să fac totuşi un post cu cele mai vechi modele ca să vă dați seama că nu te naști învățat, ci te dezvolți prin munca și aşa poate mai prindeți curaj râzând de "operele" mele
So here it is:


Îmi cer scuze de calitatea pozelor, dar pe atunci nu mă preocupam prea mult să fie profi (nu că acum ar fi strălucite, but I try! :D), mai mult vroiam să imortalizez design-ul care oricum vroiam să fie altceva (cum e cel de pe inelar dar nah..you can't always get what you want!)

You know were to find me:  prv.beautylicious@yahoo.com
Pupici.


11 comments:

  1. Ti-au iesit foarte frumoase unghiutele. Si eu am incercat de mai multe ori aceasta tehnica (cateodata cu succes). Depinde foarte mult de consistenta ojei si cat de bine se desface in apa. Un pont pentru tine ar fi sa folosesti ca baza o oja alba ca sa-ti evidentiezi mai bine culorile. Crede-ma ca am facut multe incercari si eu pana sa-mi iasa ceva. Pupicei.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersiii!! Stiam si eu ca ar trebui sa fie mai groasa sau mai degraba de calitate, pt ca am ceva oje de la farmasi care sunt mai groase si cand le pun in apa se scufunda picurul, acuma nu le-am incercat chiar pe toate ce le detin in apa ca sa vad cum reactioneaza, poate ai putea sa-mi spui tu de care folosesti? ^^ Eu la trasarea modelului am dificultati dar probabil si asta se trage de la calitatea ojei :-"

      Delete
  2. sunt chiar reusite felicitari,am incercat si eu de cateva ori aceasta tehnica, incearca sa folosesti mai mult oje mate o sa-ti iasa mai bine :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. uite chiar nu stiam asta...eu tot timpul alegeam ce oje imi placeau fara sa ma gandesc la asemenea aspecte :P mersi de sfat!
      pupici.

      Delete
  3. Nice! Inca nu am testat tehnica asta, insa ma tenteaza :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se pot face niste manichiuri interesante cu ea :D

      Delete
  4. Cea mai decentaaaa?:D Ti-au iesit super , mie mi-au iesit niste unghii cand am incercat...doamne:)) si de atunci nici ca am mai incercat tehnica asta:D Te pup:*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mersi ^^ eu te incurajez sa o mai incerci cu niste lacuri mai subtiri si cu o baza alba mata pe unghii si iti promit ca rezultatele pot fi super ;))

      Delete

Thank you for your comment and support! Just know, you've put a smile on my face ^_^
If you have any questions, suggestions or even some constructive criticism I would be happy to hear you out, here, or more privately through the contact section.
Have a lovely day!