Friday, December 14, 2012

Winter is really here, it's already on my nails!

Bună!

Vă spuneam că am să găsesc o soluţie să postez mai mult și iată la ce m-am gândit:


Aș vrea să știu dacă vă place sau nu. Dar cum îmi fac unghiile doar de 2 ori pe săptămînă(nu am timp să le fac mai des), am să fac mult mai multe modele așa.
Hope that's ok with you all!
Vă las cu mai multe poze cu ce am meşterit:

Pentru început, la modelul din mijloc am desenat un asterix  și apoi am făcut dungulițe mici asemenea unui fulg, nimic complicat, după cum vedeţi nu trebuie să fie chiar perfect, ca să dea iluzia de fulg.
La modelul a, am aplicat peste bază doar un lac sclipicios argintiu,  insistând spre vârf mai mult cu sclipiciul,  obținând un fel de ombre mai subtil. La modelul b, după ce am făcut fulguleții, am aplicat doar peste ei puţin lac sclipicios. La modelul c, am făcut pur și simplu buline dând iluzia de ninsoare. Bineînțeles, să nu uităm de top-coat!

Nu sunt modele complicate, trebuie doar puţină răbdare.
Postarea aceasta poate se adresează mai mult începătoarelor, anyway hope you like them!

Urmează Christmasy nails, stay tunned!
Vă pup!

P.S.1 Faceți click pe poze pentru a vedea mai bine detalile.
P.S.2 You know were to find me: prv.beautylicious@yahoo.com

6 comments:

  1. Roxy , ce idee buna ai. BRAVO!!! Sper ca nu te superi daca o preiau si eu de la tine. Eu am degetele atat de subtiri incat nu-mi permit sa fac multe modele.Metoda ta este foarte buna , ca-mi mai menajez si eu unghiutele care-s si asa destul de ingalbenite. Bravo inca o data. PUPICEI>

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naah ma bucur ca place cuiva ideea mea :D credeam ca voi fi criticata ca nu prezint o manichiura completa si ca asa e prea usor, dar chiar nu am timp sa-mi fac unghiile zilnic si cred ca le-as agresa daca le-as face atat de des, pentru ca nu sunt foarte puternice, din contra am avut multe probleme cu despicarea :(
      Eu nu am probleme cu ingalbenirea lor pentru ca tot timpul folosesc lacuri tratament si baza in cel putin doua straturi, cele de la miss sporty sunt miracle workers:P iti recomand cu caldura sa folosesti si tu, poate iti vor fi de folos.
      Cat despre preluarea ideii nu am de ce sa ma supar :* ma bucur ca iti place :D

      Delete
  2. Ce frumos arataaa :X imi plac asa de muuult!!

    ReplyDelete
  3. si eu folosesc aceste margarete cu unghiute, incerc cateva modele si apoi ma decid ce sa-mi pictez pe unghii dar intr-adevar tu ai avut o idee mai stralucita le si postezi bravo tie foarte frumoase modelele :D

    ReplyDelete

Thank you for your comment and support! Just know, you've put a smile on my face ^_^
If you have any questions, suggestions or even some constructive criticism I would be happy to hear you out, here, or more privately through the contact section.
Have a lovely day!