Saturday, December 15, 2012

Unleash the glitter!

Let it fill our lives with color and sparkling lights!

Saliuti!

Dupa cum v-am promis ieri, postez o idee pt unghii de Craciun, putin mai elegante. Cam asa ma gandeam sa mi le fac eu, dar poate pana atunci voi veni cu o imbunatatire, poate ma ajutati si voi cu pareri :D
Sper sa va placa e simplu de realizat cu putina rabdare. Poate trebuia sa las un pic de spatiu intre pietricele, initial vroiam sa dau iluzia de fermoar si sa fi facut cate o dungulita intre pietricele.
Cam asta e:

Ma simt un pic under the weather cum spun englezii, deoarece am inceput sa descopar atatea si atatea bloguri ale unor fete talentate si am asa o senzatie de pierduta in multime si in anonimitate si asta ma face sa-mi storc creierii sa vin cu ceva nou, sper sa si reusesc! De cele mai multe ori am un model in minte care e perfect dar cand il reproduc nu iese intocmai, mana mea nu-mi asculta mintea se pare ca.

Ma bucura tare mult putinul feedback care l-am primit e totusi ceva avand in vedere faptul ca mi-am deschis blogul de o saptamana. So hopes up! :D

O zi frumoasa!
Ask me something: prv.beautylicious@yahoo.com
Pupici.

8 comments:

  1. cand ti-am vazut ultima poza a modelului m-am gandit deja la o bluzita rosie eleganta cu o dantela aurie cu sclipici decorata cu margelute negre,imi place ai reusit sa vi cu ceva nou te poop :)

    ReplyDelete
  2. Cat de frumos e modelul!! Trebuie facut pe unghiute neaparaaaat

    ReplyDelete
  3. Ma bucur tare mult ca va place ideea mea :) si bineinteles ca urmeaza si pe unghiute dar cu putine modificari ;)) poate faceti si voi ceva variatiuni pe aceeasi tema..mi-ar placea sa vad si alte idei.
    Pupici.

    ReplyDelete
  4. Un model atat de frumos si inedit. Mai vrem!!

    ReplyDelete
  5. multumesc :* there's more to come

    ReplyDelete
  6. Heiiii ce frumoase sunt astea:D!

    ReplyDelete

Thank you for your comment and support! Just know, you've put a smile on my face ^_^
If you have any questions, suggestions or even some constructive criticism I would be happy to hear you out, here, or more privately through the contact section.
Have a lovely day!