Friday, January 4, 2013

Homemade glitter

Hello ladies!

După cum vă spuneam aseară pe Facebook, azi vă prezint ceva drăguţ și simplu de realizat. Ideea am văzut-o pe Nail Art Tutorials (mai multe detalii găsiţi acolo), eu am modificat-o puţin prin simplul fapt că nu am mai adăugat acele bucăţele de ghirlandă în lac, ci le-am aplicat cu un instrument de punctat direct pe unghie.
Dar să începem cu începutul: prima dată am aplicat două straturi de ojă albastră (e un albastru electric în realitate, puţin mai închis de cum a ieşit în poze:D).
Poate am să fac un review acestei oje, ar merita pentru că  e bestială ^^(ce ziceţi?). Apoi cu tehnica burețelului am aplicat peste, ojă albă, apoi o ojă cu sclipici șiiii la final am aplicat acel sclipici homemade. Ah da și să nu uităm de top-coat!
Sper ca v-a plăcut această manichiură, m-am gândit că e potrivită pentru acest sezon din moment ce aseară a mai nins puţin.
Aştept păreri, sugestii, chiar și request-uri la prv.beautylicious@yahoo.com sau pe facebook
Vă pup!

P.S. Voi aţi face o manichiură cu beteala de brad? Dacă da, aș vrea să aud ideile voastre și poate să le și văd ^^

15 comments:

  1. Foarte buna ideea, arata super bine manichiura! :*

    ReplyDelete
  2. O idee foarte ingenioasa!!! Imi place rezultatul final. Bravoo!!! PUP.

    ReplyDelete
  3. O idee foarte ingenioasa. Ma bag si eu :). PUP>

    ReplyDelete
  4. This is very beautiful - and that blue is to die for...!

    ReplyDelete
  5. Nu m-as fi gandit :D super idee! O sa o trec si pe asta la caietel pe lista mea:)). Adaug multe de pe la tine de pe blog:">

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chiar ma bucur sa vad ca nu scriu deageaba si ca ofer ceva inspiratie :"> mersi:*

      Delete
  6. La mai mult posturi si idei!:* Te pup:*

    ReplyDelete
  7. si eu am incercat mai de mult un DIY mai de mult cu o oja transparenta si sclipici in forma de hexagoane pe care l-am introdus in oja transparenta, m-am lasat pagubasa tot sclipiciul s-a depus pe fundul sticlutei si s-a inmuiat, e mult mai buna metoda ta :)

    ReplyDelete

Thank you for your comment and support! Just know, you've put a smile on my face ^_^
If you have any questions, suggestions or even some constructive criticism I would be happy to hear you out, here, or more privately through the contact section.
Have a lovely day!